Projekt

Generelt

Profil

Bug #4108

Redigering af forsiden via panels-in-place: Hhv. "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder (afventer #4107)

Tilføjet af Gitte Barlach for 24 dage siden. Opdateret for 7 dage siden.

Status:
Technical test
Prioritet:
Normal
Tildelt til:
Anslået tid:
URL med eksempel:
Kategorier:
Inspiration - Forsiden

Beskrivelse

(fortsat fra #3269)

Når man vil redigere forsiden af DDB CMS med panels-in-place og f.eks. indsætte nye elementer på foriden eller flytte rundt eller fjerne, sker der nogle underligheder undervejs:
 

1) det ene pane med arrangementer ser forkert ud på forsiden. Det indeholder 4 arrangementer vandret, hvor det andet (som er den normale visning) indeholder 3. Se skærmdump
2) det lykkes det mig ikke at slå  Ding Serendipitet med TingObject (Materialer) til, herunder given den en anden titel; der sker ingenting ligegyldigt hvor mange gange jeg klikker på "Afslut"
3) jeg indsætter  et nyt panel på forsiden, og klikker herefter på "Gem" knappen i bunden af sitet. Efter jeg har klikket på "Gem" forsvinder denne knap. Jeg ved ikke om siden rent faktisk er gemt. Da jeg vil logge ud får jeg adverslen: "Vil du forlade websitet? ændringer du har foretaget dig, gemmes muligvis ikke".
4) da jeg nu vil prøve at redigere siden igen, klikker jeg på knappen "Rediger denne side". Derved forsvinder knappen og jeg kan ikke redigere forsiden før jeg har logget ud, og logger ind igen. 

Historik

#1 Opdateret af Christel Krabbenhøft for 24 dage siden

  • Emne ændret fra Redigering af forsiden via panels-in-place: hhv "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder til Redigering af forsiden via panels-in-place: Hhv. "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder
  • Tildelt til ændret fra Christel Krabbenhøft til Martin Cording
  • Udgave sat til Release 31 - bugfixes

#2 Opdateret af Martin Cording for 24 dage siden

Dette handler udelukkende om at siden er ved at gemme.

Vi løser dette ved at gøre det synligt at der er noget igang med at bliver gemt, så brugeren har tålmodighed til at vente.

#3 Opdateret af Martin Cording for 11 dage siden

  • Status ændret fra Ready for development til Technical test
  • Tildelt til ændret fra Martin Cording til Gitte Barlach

Løses med PR i #4107.

#4 Opdateret af Gitte Barlach for 7 dage siden

  • Emne ændret fra Redigering af forsiden via panels-in-place: Hhv. "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder til Redigering af forsiden via panels-in-place: Hhv. "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder (afventer #4107)

Eksporter til Atom PDF