Project

General

Profile

Bug #4108

Redigering af forsiden via panels-in-place: Hhv. "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder (afventer #4107)

Added by Gitte Barlach 3 months ago. Updated 2 months ago.

Status:
Technical test
Priority:
Normal
Assignee:
Target version:
Estimated time:
URL med eksempel:
Kategorier:
Inspiration - Forsiden

Description

(fortsat fra #3269)

Når man vil redigere forsiden af DDB CMS med panels-in-place og f.eks. indsætte nye elementer på foriden eller flytte rundt eller fjerne, sker der nogle underligheder undervejs:
 

1) det ene pane med arrangementer ser forkert ud på forsiden. Det indeholder 4 arrangementer vandret, hvor det andet (som er den normale visning) indeholder 3. Se skærmdump
2) det lykkes det mig ikke at slå  Ding Serendipitet med TingObject (Materialer) til, herunder given den en anden titel; der sker ingenting ligegyldigt hvor mange gange jeg klikker på "Afslut"
3) jeg indsætter  et nyt panel på forsiden, og klikker herefter på "Gem" knappen i bunden af sitet. Efter jeg har klikket på "Gem" forsvinder denne knap. Jeg ved ikke om siden rent faktisk er gemt. Da jeg vil logge ud får jeg adverslen: "Vil du forlade websitet? ændringer du har foretaget dig, gemmes muligvis ikke".
4) da jeg nu vil prøve at redigere siden igen, klikker jeg på knappen "Rediger denne side". Derved forsvinder knappen og jeg kan ikke redigere forsiden før jeg har logget ud, og logger ind igen. 

History

#1 Updated by Christel Krabbenhøft 3 months ago

  • Subject changed from Redigering af forsiden via panels-in-place: hhv "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder to Redigering af forsiden via panels-in-place: Hhv. "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder
  • Assignee changed from Christel Krabbenhøft to Martin Cording
  • Target version set to Release 31 - bugfixes

#2 Updated by Martin Cording 3 months ago

Dette handler udelukkende om at siden er ved at gemme.

Vi løser dette ved at gøre det synligt at der er noget igang med at bliver gemt, så brugeren har tålmodighed til at vente.

#3 Updated by Martin Cording 2 months ago

  • Status changed from Ready for development to Technical test
  • Assignee changed from Martin Cording to Gitte Barlach

Løses med PR i #4107.

#4 Updated by Gitte Barlach 2 months ago

  • Subject changed from Redigering af forsiden via panels-in-place: Hhv. "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder to Redigering af forsiden via panels-in-place: Hhv. "Gem" og "Rediger"-knapperne forsvinder (afventer #4107)

Also available in: Atom PDF