Projekt

Generelt

Profil

Bug #4126

Ting Field Search Profiles

Tilføjet af Jakob Luther for cirka 2 måneder siden. Opdateret for cirka en måned siden.

Status:
Ready for development
Prioritet:
Normal
Tildelt til:
Anslået tid:
URL med eksempel:
https://www.esbjergbibliotek.dk/ting/collection/150010-master%3A9032012?profile=studieunivers
Kategorier:
Søgning - Søgeresultat efter søg - Brønd

Beskrivelse

Hej

 

Jeg har konstateret en fejl i Ting Field Search Profiles modulet, som bevirker at man ikke kan vælge en anden brøndprofil end den globale profil. Det vil sige hvis man f.eks. har en profil, DDBCMS, som global profil og i Ting Field Search Profiles vil benytte en anden, Studieunivers, så kan man ikke få vist posterne hvis ikke de også er i den globale profil.

 

Vi har langt flere kilder slået til i profilen Studieunivers, men postvisningen fejler når man vil se f.eks. en post fra bisnode, der ikke er med i DDBCMS profilen.

 

Jeg har snakket med Simon Holt om det og han har undersøgt sagen og gav mig dette svar.

 

Jeg har kigget på det og har fundet fejlen. Det der sker er, at den ikke får sat den rigtige VIP-profil ved værk- og materiale-visningen. Så hvis man har slået en kilde til i VIP-profilen for søgeprofilen, som ikke er slået til i den globale profil, kan den ikke hente materialet fra opensearch.

 

Det viser sig at være et generelt problem i det logik, der afgør om request til opensearch skal modificeres. Og det er en fejl der altid har været, men de fleste anvender mere restriktive VIP-profiler på søgeprofilerne sådan at kilder altid er slået til i den globale. Derfor er der ikke nogen der har opdaget fejlen endnu.

 

Den er faktisk lidt problematisk at løse. Jeg skal lige i tænkeboks, men har en ide om en mulig fremgangsmåde. Jeg er bare lidt presset for tiden, så jeg ville høre dig, om du eventuelt kunne oprette sagen/bug og beskrive den på issue-tracker? Så skal jeg nok få fremsat et PR der løser det ASAP.

 

Jeg ved ikke hvorlænge eksempel URL "gælder", da vi er ved at se på om ikke vi skal have flere kilder slået til i DDBCMS profilen. Hvilket jo nok vil løse problemet for os, men ikke for andre der kunne tænkes at bruge en anden søgeprofil i modulet.

 

Hvis I har behov for flere oplysninger så må I sige til.

 

Med venlig hilsen

 

Jakob

Historik

#1 Opdateret af Rolf Madsen for cirka 2 måneder siden

  • Status ændret fra New til Ready for development
  • Tildelt til sat til Simon Holt
  • Udgave sat til Release 31 - bugfixes

#2 Opdateret af Christel Krabbenhøft for cirka en måned siden

  • Udgave ændret fra Release 31 - bugfixes til Release 33 - Bugfixes

Eksporter til Atom PDF