Project

General

Profile

Bug #4519

Fejl i topnavigation efter login i administrationsdel

Added by Nhi A Sy 6 months ago. Updated 5 months ago.

Status:
Resolved (tag version)
Priority:
High
Assignee:
Target version:
Estimated time:
URL med eksempel:
Kategorier:
Administration - Menuer og taksonomier

Description

Testet på Upgrade (ding2-7.x-5.0.0-beta3)

Når man er logget ind i administrationdel på DDB CMS er der problem med og se top navigationen.
Det gælder kun de sites der bruger "normal" på Search form style (admin/config/ting/search)

Det gælder ikke dem der bruger "extended eller extended with profiles"

TopNavigation-login.png (111 KB) TopNavigation-login.png Nhi A Sy, 09/13/2019 08:16 AM
4519-chrome.png (571 KB) 4519-chrome.png Kasper Garnæs, 09/30/2019 09:29 AM
4519-firefox.png (620 KB) 4519-firefox.png Kasper Garnæs, 09/30/2019 09:29 AM
4519-ie-11.png (515 KB) 4519-ie-11.png Kasper Garnæs, 09/30/2019 09:29 AM
4519-ie-edge.png (570 KB) 4519-ie-edge.png Kasper Garnæs, 09/30/2019 09:29 AM

History

#1 Updated by Christel Krabbenhøft 5 months ago

  • Subject changed from Fejl i topnavigation efter login i administrationdel to Fejl i topnavigation efter login i administrationsdel
  • Status changed from New to Ready for development
  • Assignee set to Kasper Garnæs
  • Priority changed from Normal to High
  • Target version set to Release 31 - bugfixes

Hej Kasper. Kan du fikse denne i morgen? //Christel

#2 Updated by Kasper Garnæs 5 months ago

  • Status changed from Ready for development to Development

Jeg prøver.

#3 Updated by Kasper Garnæs 5 months ago

Nhi: Jeg har problemer med at genskabe præcis den fejl du oplever. Har du mulighed for at fortælle noget mere om dem platform du tester fra fx. browser og operativsystem?

Som jeg ser det ser det OK ud i Chrome (Mac), Firefox (Mac) og IE 11 (Windows 10). IE Edge ser ikke helt rigtig ud, men det ligner ikke det screenshot du postede.

#4 Updated by Nhi A Sy 5 months ago

Hej Kasper

Har testet det igen på upgrade (ding2-7.x-5.0.0-beta3), problem er der stadig ved "normal" på Search form style.
Testet på, windows 10 (chrome, Egde, firefox) + Mac (safari og chrome)
Men fejlen fremkommer kun ved at man har slået shortcut til se vedhæftet fil
 



 

#5 Updated by Nhi A Sy 5 months ago

  • Assignee changed from Nhi A Sy to Kasper Garnæs

#6 Updated by Christel Krabbenhøft 5 months ago

  • Status changed from Need more info to Ready for development

#7 Updated by Kasper Garnæs 5 months ago

  • Status changed from Ready for development to Needs code review
  • Assignee changed from Kasper Garnæs to Gitte Barlach

PR: https://github.com/ding2/ding2/pull/1534

 

Nhi: Tak for forklaringen. Det hjalp en hel del.

 

#8 Updated by Gitte Barlach 5 months ago

  • Assignee changed from Gitte Barlach to Jesper Kristensen

#9 Updated by Jesper Kristensen 5 months ago

  • Status changed from Needs code review to Reviewed
  • Assignee changed from Jesper Kristensen to Gitte Barlach

Reviewed og afventer release

#10 Updated by Kasper Garnæs 5 months ago

  • Status changed from Reviewed to Technical test
  • Assignee changed from Gitte Barlach to Kasper Garnæs

Merged.

#11 Updated by Nhi A Sy 5 months ago

  • Assignee changed from Kasper Garnæs to Nhi A Sy

#12 Updated by Nhi A Sy 5 months ago

  • Status changed from Technical test to Resolved (tag version)
  • Assignee changed from Nhi A Sy to Gitte Barlach

Testet på Upgrade (ding2-7.x-5.0.0-beta5)

Test med de 3 "Search form style" profil og det ser fint ud.

Hermed godkendt

Also available in: Atom PDF